​Purewash X-Weed

Varmvandsanlæg X-WEED

Miljøvenlig ukrudts bekæmpelse med varmt vand er effektiv til bekæmpelse af ukrudt.

Der er mange fordele ved ukrudts bekæmpelse med varmt vand, to af de vigtigste ting er: Det er skånsomt mod miljøet og effektivt

Med en ukrudtslanse og en højtryksrenser kan du fjerne uønsket ukrudt, alger og andre uønskede planter helt uden brug af pesticider. Ene og alene med varmt vand. Derfor er metoden også skånsom mod miljøet og overfladerne. Højtryksrenseren kan også benyttes til fjernelse af graffiti og lignende. Jo varmere vand jo bedre.

X-WEED kan leveres i to modeller

Model M1

M1 er drevet hydraulisk og har derved også en højtrykspumpe på 150 bar, der kan bruge til rengøring.

Denne model kan både bruges til ukrudts bekæmpelse og som højtryks renser, til afvaskning af Skraldespande, busskure, gummi belægninger, legepladser og meget mere. Denne model leveres med ukrudts lanse samt højtryks lanse med 5 forskellige dyser.

Model E1

E1 er fuldt elektrisk og er drevet af det indbyggede batteri. Dette gør dog at det ikke er muligt at få højtryks pumpe, men til gengæld kræver maskinen hverken strøm eller hydraulik fra ekstern enhed, dette gør den nem at montere på elbil eller kirkegårds truck.

E1 kan leveres monteret på Fort el undervogn 600 W.

Fælles for de 2 modeller er, at de er bygget i kvalitets materialer, de er meget kompakte, er beklædt med rustfrit stål der giver en flot finish og har indbygget 300 l vandtank.

Varmvandsanlæg X-WEED

Ring og forhør priser og leveringstid​​.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.